İsrail Konsolosluğu'nun önündeki çatışmaya yönelik operasyonda gözaltı sayısı 13'e yükseldi
Beşiktaş'ta İsrail Konsolosluğu'nun da bulunduğu binanın önünde çıkan çatışmada 1 şüpheli öldürüldü, 2 şüpheli yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Çatışmada 2 polis memurunun da hafif şekilde yaralandığı bildirildi. Saldırıya ilişkin yürütülen çalışmalarda bir şüphelinin daha Kocaeli'nde yakalanmasıyla gözaltı sayısı 13'e yükseldi.
İsrail Konsolosluğu'nun da bulunduğu plazanın önünde 7 Nisan'da polis noktasına düzenlenen silahlı saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada 2 polis memuru hafif şekilde yaralanırken, 1 şüpheli öldürüldü, 2 saldırgan ise yaralı olarak etkisiz hale getirildi.
GÖZALTI SAYISI 13'E YÜKSELDİ
Yaralı 2 şüphelinin tedavileri hastanede sürüyor. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda, olay günü ve devamında toplam 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'inin İzmit'te, 1'inin Konya'da, 1'inin ise Kocaeli'nde yakalandığı öğrenildi. Çalışmaların devamında ise bugün Kocaeli'nde 1 şüpheli daha yakalandı. Böylece gözaltındaki şüpheli sayısı 13'e yükseldi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRYere yatırıp, parke taşıyla defalarca kafasına vurdu! Gaziantep’te hırsızlık şüphelisi 8 şahıs tutuklandı