Shakhtar başkanı yeni sezon hazırlıkları sırasında destek için teşekkür etti

Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Akhmetov, ülkesine verdiği destek nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Arda Turan'a teşekkür etti. Açıklama yeni sezon hazırlıkları ve transfer gündemi sırasında yapıldı.

Shakhtar Donetsk Kulübü Başkanı Rinat Akhmetov, ülkesine yaptığı destek nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile teknik direktör Arda Turan'a teşekkür etti.

Akhmetov'un açıklaması yeni sezon öncesinde geldi. Başkan, takımın hazırlıkları ve transfer gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken destekleri için teşekkür etti.

Shakhtar Donetsk, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor; yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor ve kulübün gündemi bu başlıklar etrafında şekilleniyor.

Kaynak : Sabah

Rinat Akhmetov Shakhtar Donetsk Recep Tayyip Erdoğan Arda Turan teşekkür yeni sezon transfer hazırlık Ukrayna futbol