sohpetislami sohbetleromegle tvtürk sohbetdini chatcinsel sohbet

Ahmet Uğur Baran'dan Ferdi Zeyrek'in Vefatına Tepki: "İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı"

Ahmet Uğur Baran'dan Ferdi Zeyrek'in Vefatına Tepki: "İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı"
09 Haziran 2025 - 18:43

Haber / Hüsne SALI 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı, tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğarken, kamuoyunun tanınan isimlerinden Ahmet Uğur Baran’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Zeyrek’in hayatını kaybetmesinin ardından konuşan Baran, yaşanan sürecin ardında ciddi ihmaller olduğunu vurguladı:

“Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’e Allah’tan rahmet diliyorum. Maalesef çok üzücü ve ihmaller sonucu yaşamını yitirdi. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Mekânı cennet olsun.”

Baran’ın bu açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hem taziye hem de eleştiri içeren mesaj, birçok vatandaş tarafından paylaşılarak insan hayatına verilen değerin yeniden sorgulanmasına neden oldu.

Zeyrek’in vefatı sonrası yapılan açıklamalar, sadece bir acıyı değil; aynı zamanda daha güvenli ve sorumlu bir toplum ihtiyacını da gözler önüne serdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum