Ankara'yı Sarsan Gelişme! 

Erdoğan'dan Tansu Çiller'e Yeni Görev! 

Ankara'yı Sarsan Gelişme! 
30 Mart 2021 - 13:27

Ankara gündemini sarsan bir iddia gündeme bomba gibi oturdu. İddiaya göre Eski Başbakan Tansu Çiller geri dönüyor! Üstelik Bakın Hangi Bakanlıkla...

CHP'ye yakınlığıyla bilinen MAK araştırmanın Sahibi Mehmet Ali Kulat KRT TV'de Ankara gündemini sarsan açıklamalarda bulundu.

İddiasına göre eski Başbakan ve Eski Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Tansu Çiller siyasete geri dönüyor

Üstelik Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak..

Bilindiği gibi Eski Başbakan Tansu Çiller, 2019 yılında Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'da düzenlenen mitingine katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırmıştı. Daha önce kulislerde Erdoğan’ın “Cumhur İttifakı’nı genişletmek” amacıyla eski Başbakan Tansu Çiller ile bir araya geldiği iddia edilmişti.. 


 
Konuyla ilgili olarak muhalif gazetelerden Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun kulis haberine göre Tansu Çiller, Erdoğan'ın "merkez sağ seçmenin Cumhur İttifakı bünyesinde birleşmesi gerektiği" görüşüne de yeşil ışık yakmıştı.. 

Öte yandan İYİ Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra rotasını 2023’e çevirdiği ve “merkez sağ hamlesi yapmak istediği” anımsatılan kulislerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Millet İttifakı’nın bu hamlesine karşı Çiller kartını açabileceği” iddia edilmişti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum