Kaynak: Sabah | Kategori: Siyaset

'Şapkalılar' adına mesaj gönderip telefonla tehdit ettiği iddia ediliyor

Yürütülen soruşturma kapsamında, bir belediye meclis üyesinin suç örgütü adına mesaj atıp aradığı kişileri tehdit ederek para talep ettiği iddiası üzerine adli işlem başlatıldı ve tutuklama kararı verildi.

'Şapkalılar' adına mesaj gönderip telefonla tehdit ettiği iddia ediliyor
15 Ağustos 2026 - 07:37

Yürütülen soruşturma sonucunda, 'Şapkalılar' adlı suç örgütü adına mesaj gönderip aradığı kişileri telefonla tehdit ederek para talep ettiği öne sürülen Bakırköy Belediyesi CHP meclis üyesi avukat Hülya Şimşek hakkında tutuklama kararı verildi.

Soruşturma kapsamında daha önce gözaltı kararı çıkarıldığı bildirilmişti. İddialar mesajlaşma ve telefonla tehdit yoluyla para talebi üzerine odaklandı.

Olayla ilgili bilgiler basına Sabah aracılığıyla yansıdı. Haberde, soruşturma süreçleri ve iddiaların içeriğine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Adli süreç devam ediyor; soruşturmanın ayrıntılarına ilişkin resmi açıklamalar bekleniyor.

Kaynak : Sabah

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum