Ege'de onkolojik tedavi gören çocuklara eğitim desteği

 Ege'de onkolojik tedavi gören çocuklara eğitim desteği
15 Mart 2021 - 15:27
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Kliniğinde onkoloji tedavisi gören çocukların, eğitimlerine tedavi sırasında da devam edebilmelerini sağlamak için geliştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kliniğe 14 tablet bilgisayar bağışı yapıldı. EÜTF Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, çocukların hem eğitimlerinin devamını sağlayacak hem de moral olarak iyileşme süreçlerine de katkıda bulunacak bağışçılara teşekkür etti.

EÜTF Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Kliniğinde onkoloji tedavisi gören çocukların, eğitimlerine tedavi sırasında da devam edebilmelerini sağlamak için geliştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, bir firma tarafından kliniğe 14 tablet bilgisayar bağışı yapıldı. Bağışçı firma temsilcisi Esra Kılıç’a teşekkür belgesini takdim eden EÜTF Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, “Pandemi nedeniyle online sistemde verilen eğitimler halen devam ediyor ancak hastanemizde tedavi gören çocuklar, eğitimden uzak kalıyordu. Devletimiz ihtiyaç sahibi çocuklara eğitim dönemi başında tablet bilgisayar sağlamıştı. Eğitim süreçlerine daha fazla sayıda tablet bilgisayar ile devam edilebilmeleri amacıyla, Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’ın da yakın desteği ile sosyal sorumluluk projemiz hayata geçti. Tedavi gören çocuklarımızın büyük başarılara imza atması dileklerimizle katkı sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.  

DONANIMLI KADRO, GÜÇLÜ ALTYAPI 

EÜTF Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kantar, donanımlı bir akademik kadro ve güçlü bir altyapıya sahip olduklarını dile getirip, “Türkiye’nin birçok noktasından hastalar tedavi için kliniğimize başvuruyor. Tedavi gören çocukların eğitimlerinin aksamaması için böyle bir proje geliştirdik ve bağışçılarımız da kliniğimize 14 tablet kazandırdı” dedi.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Ege Üniversitesinin sağlık alanında önemli hizmetler verdiğini kaydeden firma temsilcisi Kılıç, “Böyle bir projede yer almaktan ve çocukların tedavileri sırasında eğitimlerine devam edecek olmalarından mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki süreçlerde de üniversite hastanemize desteklerimiz sürecek” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum