Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı Şenliklerle Kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ile birlikte Tekstil Park’ta çocuklarla bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı Şenliklerle Kutladı
24 Nisan 2024 - 14:10
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ile birlikte Tekstil Park’ta çocuklarla bir araya geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerine katılan Çerçioğlu ve Yetişkin, çocukların isteklerini de kırmayarak onlarla birlikte minyatür trene bindi. Çerçioğlu, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu özel günü çocuklara armağan eden tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla anıyoruz” ifadelerini kullandı.



Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi tarafından Aydın Tekstil Park’ta düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğine binlerce çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Kutlama etkinliklerinde çocuklar için birçok oyun ve eğlence alanı oluşturulurken Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk gelişim ve kültür merkezlerine devam eden çocuklar da Bale ve jimnastik yeteneklerini sergileyerek büyük alkış aldı.



Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Evi’nde yer alan biyoloji, matematik ve fizik deneylerinin yer aldığı TIR da çocukların büyük ilgisini çekti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum