Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği deplasmanına çıkıyor. İsmail Kartal ilk 11'ini belirledi, 13 eksik var ve Anderson Talisca odakta.

İsmail Kartal ilk 11'ini belirledi; 13 eksik var, Talisca odakta

Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, ilk haftada Gençlerbirliği deplasmanına çıkıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, eksiklere rağmen maçın ilk 11'ini belirledi; gözler Anderson Talisca'da.

İsmail Kartal ilk 11'ini belirledi; 13 eksik var, Talisca odakta
15 Ağustos 2026 - 12:14

Süper Lig'de yeni sezonu şampiyonluk hedefiyle açan Fenerbahçe, ilk hafta maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

İsmail Kartal maç öncesi ilk 11 tercihini netleştirdi. Ancak sarı-lacivertlerde sakatlık ve cezalar nedeniyle 13 eksik bulunuyor.

Sezona hızlı başlayan Anderson Talisca'ya dikkat çekiliyor; oyuncunun formu takımın hücum gücünde belirleyici olacak.

Ankara'daki kritik randevu, Fenerbahçe'nin hedefleri ve kadro sıkıntıları açısından önemli bir sınav niteliği taşıyor.

Kaynak : TGRT Haber

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum