Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı'nı setlerle 3-0 mağlup ederek seriyi 3-2'ye getirdi ve Sultanlar Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştı. Ligde 7. şampiyonluğuna ulaşan sarı-lacivertliler, şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet
22 Nisan 2024 - 11:59

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde final serisini 3-2 kazanan Fenerbahçe Opet, lig tarihindeki 7. şampiyonluğuna ulaştı.

Sarı-lacivertli takım, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan final serisinin beşinci karşılaşmasında, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenerek seriyi 3-2 kazandı.

Fenerbahçe Opet, geçen yıl olduğu gibi bu sene de final serisinde Eczacıbaşı Dynavit'i geçerek üst üste ikinci, toplamda ise yedinci şampiyonluğunu elde etti.

Sarı-lacivertli takım, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2014-2015, 2016-2017 ve 2022-2023 sezonlarının ardından yine zirveye çıkarak şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. 

ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI
Son sayının alınmasıyla büyük coşku yaşayan sarı-lacivertli oyuncular, maçın ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasına kavuştu. Fenerbahçeli oyunculara kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, madalyalarını ise Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanları Ahmet Göksu ve Selahattin Süleymanoğlu takdim etti.

BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE MAÇI İZLEDİ
Fenerbahçe Opet'in ev sahipliğinde Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçı Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Simla Türker Bayazıt, Bekir İrdem ve İlker Dinçay da takip etti.

MAÇIN EN DEĞERLİ OYUNCUSU VARGAS
Fenerbahçe Opetli oyuncu Melisa Vargas, müsabakanın en değerli oyuncusu (MVP) ödülünü aldı. Gizem Örge en iyi libero, en iyi orta oyuncu Eda Erdem Dündar, en iyi smaçör Ana Cristina, en iyi pasör çaprazı Tijana Boskovic seçildi. Final serisinde (100 km/h) en hızlı servis kullanan oyuncu ödülünü Melissa Vargas kazandı. (NTV)


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum