NAZİLLİLİ MUHTARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Tüm İlçelerde Çalışmalarını Sürdürüyor

NAZİLLİLİ MUHTARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
02 Şubat 2026 - 14:46

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü bakım ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Aydın’ın tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalarla yeşil alanlar daha düzenli, güvenli ve sağlıklı bir yapıya kavuşturuluyor.

Kent estetiğinin korunması ve yaşam kalitesinin artırılması amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar ve yeşil alanlarda düzenli budama faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalarla sürücülerin görüş mesafesi artırılırken, yayaların da güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması hedefleniyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın planlı çalışmaları ile olası mevsimsel olumsuzlukların önüne geçiliyor.

Aynı zamanda ağaçların sağlıklı gelişimini destekleyen budama çalışmalarıyla kent genelindeki yeşil dokunun sürdürülebilirliği sağlanıyor.

Şirinevler Mahallesi Muhtarı’ndan Başkan Çerçioğlu’na hizmet teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tüm ilçelerde olduğu gibi Nazilli’de de çalışmalarını sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile gerçekleştirdikleri toplantıda belirttikleri taleplerinin hızla hayata geçirildiğini belirten Nazilli ilçesi Şirinevler Mahallesi Muhtarı Levent Issıer, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Issıer, “Geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıda Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan taleplerimizi dile getirdik, 5 Eylül Caddesi’nde ki ağaçların budanması gerektiğini söyledik. Özlem Başkanımız sağolsunlar gerekli ekipleri gönderdiler, ekipler çalışmalarını yaptı ve budamayı gerçekleştirdiler. Özlem Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum