Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki!

CHP lideri Özgür Özel, Antalya’daki teleferik kazasının soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutuklanmasına ilişkin; “Soma'dan İliç'e hiçbirinde kamu görevlilerinin soruşturulmadığı gerçeği ortada iken bu karar hukuki değil siyasidir” açıklamasını yaptı.

Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki!
15 Nisan 2024 - 10:42

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'den Kepez Belediye Başkanı seçilen Mesut Kocagöz'ün Antalya'da yaşanan teleferik kazası ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmasıyla ilgili açıklama yaparak, "Soma'dan İliç'e hiçbirinde kamu görevlilerinin soruşturulmadığı gerçeği ortada iken bu karar hukuki değil siyasidir. Kuşkusuz kazada dahli olan kim varsa kimsenin gözyaşına bakılmamalıdır. Bu kırmızı çizgimizdir" dedi

Antalya'da yaşanan teleferik kazası ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden dönemin ANET Genel Müdürü ve son seçimlerde CHP'den Kepez Belediye Başkanı seçilen Mesut Kocagöz ile mevcut ANET Genel Müdür Vekili Ahmet Buğra Samsunlu, mekanik mühendisi Okan Erol, Megatower bakım şirketi sahibi Serdar Tezcan, bakım şirketinin bakım ve otomasyon amiri Serkan Yellice 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan tutuklandı. Diğer 9 şüpheli ise serbest bırakıldı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum