Soyer'in yargılandığı davada tekrar savcı değişikliği
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yargılandığı kooperatif davasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Soyer’in avukatı Murat Aydın, dava sürecinde yaşanan ikinci savcı değişikliğine dikkat çekti.
07 Mayıs 2026 - 13:38
İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON AŞ’ye yönelik usulsüzlük iddiaları kapsamında yürütülen soruşturmanın savcısı Mart Ayı'nda görevden alınmıştı. Soyer'in yargılandığı dosyada savcının tekrar değiştirildiği öğrenildi.
Süreçte yaşanan değişikliğe ilişkin açıklama, Soyer’in avukatı Murat Aydın’dan geldi. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tunç Soyer’in cezaevinde kalması için 30 Aralık’ta, yedek dosya olarak tutuklandığı ikinci kooperatif soruşturmasının savcısı bir kez daha değişti” ifadelerini kullandı.
10:54






FACEBOOK YORUMLAR