Hasip ile Nasip filminin çekimleri Çorum'da başladı. Alper Kul, Toygan Avanoğlu, Didem Balçın ve Ufuk Özkan rol alıyor; yapımcı Vahdet Erdoğan Anadolu'yu yansıtma hedefinden söz etti.

Alper Kul, Toygan Avanoğlu, Didem Balçın ve Ufuk Özkan sette

Hasip ile Nasip filminin çekimleri Çorum'da başladı. Yapımcı Vahdet Erdoğan, amaçlarının Anadolu'yu yansıtmak olduğunu belirtti.

Alper Kul, Toygan Avanoğlu, Didem Balçın ve Ufuk Özkan sette
18 Ağustos 2026 - 09:17

Hasip ile Nasip filminin çekimleri Çorum'da başladı. Set çalışmalarına oyuncu kadrosundan Alper Kul, Toygan Avanoğlu, Didem Balçın ve Ufuk Özkan katılıyor.

Filmin yapımcısı Vahdet Erdoğan, projede Anadolu'yu yansıtmayı hedeflediklerini söyledi. Yapım ekibi, Boyabat ve Sivas'tan sonra çekimlerin Çorum'da sürdüğünü aktardı.

Başrollerde Alper Kul Nasip karakterini, Toygan Avanoğlu Hasip karakterini canlandırıyor. Didem Balçın Perihan, Ufuk Özkan ise Kaymakam rolünde yer alıyor.

Çekimler Çorum'da devam ediyor ve yapım ekibi bölgedeki çalışmalara odaklanmış durumda. Proje hakkında yeni gelişmeler duyuruldukça bilgi paylaşılacak.

Kaynak : Sabah

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum