SoranGazete Soruyor

AK PARTİ İzmir eski İl Başkanı DEVA PARTİSİ'ne katıldı mı ?

SoranGazete Soruyor
09 Haziran 2020 - 08:54
Covid 19 salgını sonrası ülke normalleşme sürecine girmişken siyaset kulisleride hız kazandı.
Bugünlerde İzmir kulislerine bomba bir iddia düştü


BÜLENT DELİCAN DEVA PARTİSİNDE Mİ ?

AK Parti eski il başkanı Bülent Delican'ın DEVA Partisine katıldığı ve siyasete DEVA Partisinde devam edeceği iddia edildi. 

SoranGazete.com olarak Sayın Bülent Delican'a bu iddiayı soruyoruz.kendisi bize yollayacağı açıklama metnini noktasına virgülüne dokunmadan yayınlayacağız. 

BÜLENT DELİCAN KİMDİR ?

Ak Parti İzmir eski İl Başkanı Bülent Delican, Ordu’ da 1969 tarihinde doğdu. Bülent Delican, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olmuştur.  Delican, siyaset hayatına 2002 yılında AK Parti‘ de başlamıştır. Ak Parti İzmir eski İl Başkanı Bülent Delican İl yönetiminin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra 2004 ile 2009 yılları arasında Bornova Belediyesi Meclis üyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nde Grup Sözcüsü olarak görev yaptı. 2009 yılında İl Başkanlığı koltuğuna aday olarak Ankara’ya çağrılan Delican, Ömür Kabak’ın İl Başkanı olarak seçilmesinin ardından 2009 ile 2011 yılları arasında İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 2011 yılında da AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday adayı olan Delican 2012 yılında İl Demokrasi ve Hakem Heyeti Kurulu üyesi ardından da Başkanı oldu. Haziran ayında Akay’ın istifasının ardından tüzük gereği İl Başkanvekiliği görevine atandı. Bülent Delican daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığına ise 03 Temmuz 2014 tarihinde asaleten atanmıştır.

AK Parti’ nin İzmir eski İl Başkanı Bülent Delican, Dermatoloji Uzmanı Uz. Dr. Dilek Delican ile evli olup Berke ve İrem Naz adında 2 çocuğu bulunmaktadır.


sorangazete@gmail.com 

Serkan Gürkaş 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum