Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti
18 Nisan 2021 - 23:23 - Güncelleme: 18 Nisan 2021 - 23:28
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan acı haber geldi. 6 Mart tarihinde evinde çıkan yangındaki dumandan etkilenen ve o günden bu yana tedavisi devam eden Torbalı Belediye Başkanı Uygur hayatını kaybetti.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan acı haber geldi. 6 Mart tarihinde evinde çıkan yangındaki dumandan etkilenen ve o günden bu yana tedavisi devam eden, solunum güçlüğü çeken Başkan Uygur, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Başkan Uygur, Torbalı’da 2004-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı görevini yürütmüştü. Başkan Uygur’un ölümü ilçede yasa neden oldu. İsmail Uygur evli ve iki çocuk babasıydı

Acı haberi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. 


Torun mesajında "Seni unutmayacağız Başkan! Çok üzgünüm... Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik. Acımız büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyu..." ifadelerini kullandı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum